Ingredients per a dues persones
- 120gr d'arròs
- 4 espàrregs verds
- 1/2 ceba
- 1 pastanaga
- 1 poma Golden
- Seità de farina d'espelta
- Herbes provençals
- Nous
- 150ml crema de llet
- Sal, Oli
Elaboració
- Coure l'arròs en una olla amb aigua bullent durant 18min. Salar al gust.
- Mentrestant, preparar les hortalisses. Tallar-les a quadradets; la ceba la tallarem com més petita millor i els espàrregs, deixarem la punta llarga.
- Fregir lleugerament les hortalisses en una paella, que quedin al dente.
- Afegir el seità, també tallat a quadradets, i les nous. Condimentar amb herbes provençals.
- Tallar la poma a quadradets i afegir-la a l'últim moment, just abans d'incorporar la crema de llet.
- Deixar que la crema de llet redueixi una mica. Afegir l'arròs ja cuit i donar-hi 4 voltes que es barregin bé tots els ingredients.
NOTA: A mi m'agrada que les hortalisses quedin al dente, així quan t'ho menges notes el sabor de cada ingredient a la boca. La poma l'he posat just perquè s'esclafi una mica, no està cuita, en aquest plat m'agrada la textura cruixent de la poma.
Les herbes provençals lliguen molt amb el seità.
S'hi poden posar les hortalisses que vulgueu, les que tingueu per casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada