Els experts diuen
que s’ha de menjar peix blau almenys dues vegades a la setmana pel seu alt
contingut en omega 3. Ens agrada el peix blau però no tan com el blanc, a més a
més que jo sóc més de salmó i el meu home més de tonyina, ho anem combinant com podem, i aquest cop
tocava menjar salmó. No tenia ganes de fer-lo fregit, així que mirant el que
tenia per casa, vaig veure aquell moniato que feia dies que voltava per la
cuina i un parell de taronges que tenien molt bona pinta, així que em vaig
posar a per feina i vaig fer la recepta que teniu a continuació. I ja sabeu, a
fer Salut!
Ingredients
- 3 filets de salmó p/p
- 2 moniatos mitjans
- Suc de 2 taronja
- Mel de taronger
Elaboració
- Coure els moniatos en una olla amb aigua i sal durant 15-20min.
- Fer la salsa posant el suc de taronja i un raig de mel de taronger en una paella. Deixar reduir.
- Salar el salmó i coure’l al vapor.
- Xafar el moniato amb un aixafa patates o amb les varilles manuals.
- Un cop està tot apunt, muntar el plat; posar el moniato a la base del plat, el salmó al damunt i la reducció de taronja per sobre.
- Servir calent
NOTA: Podeu coure el salmó com més us agradi.
Si no teniu prou moniato (com és el meu cas), podeu utilitzar patata.
En cas de no tenir mel de taronger, es pot utilitzar la que es tingui per casa.
Fa molt bona pinta, la provaré sens falta! Gràcies pel blog m'agraden molt les tevés receptes.
ResponEliminaGràcies Mireia!
ResponElimina