Les carxofes tenen una gran eficàcia contra les afeccions hepàtiques, són un gran protector del fetge, a més que són antioxidants, depuratives, regulen el trànsit intestinal i van molt bé per controlar el colesterol. És a dir, la carxofa és un producte màgic que no podem deixar escapar així que... a fer Salut! :)
Ingredients
- 10 carxofes
- Aigua
- 1 cullerada sopera de farina
- Sal
- Bullir l'aigua en una olla amb sal i la farina. Remenar amb les varilles manuals perquè no es formin grumolls.
- Netejar les carxofes i posar-les a l'olla quan bulli l'aigua.
- Deixar bullir durant 20min. o fins que estiguin cuites.
- Passar les carxofes pel túrmix i afegir l'aigua necessària de la cocció perquè quedi amb textura de sopa.
- Passar-ho pel xino.
- Es pot decorar amb picatostes, pernil salat fregidet o trossos de carxofa tallats menuts i fregidets. Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada