Ingredients
- 1 massa brisa
- 30gr Mantega
- Oli
- 1 porro petit
- 3 escalunyes
- 1 all
- 2 grapats de ceps deshidratats
- Bacon a tires petites
- Parmesà
- Cibulet, orenga i anet
- Sal i pebre
- 2 ous
- 200ml crema llet
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 200ºC
- Posar la massa brisa en un motlle, punxar-la i coure-la 15min. al forn.
- Hidratar els ceps amb aigua.
- Posar la mantega juntament amb un raig d'oli, a la paella.
- Tallar el porro a rodanxes primes i les escalunyes ben menudes.
- Posar-ho a la paella amb un grill d'all. Salpebrar.
- Un cop els ceps estan ben hidratats, tallar-los una mica.
- Afegir-los a la paella.
- A continuació, afegir el bacon al gust, jo n'he posat molt poquet.
- Afegir les herbes tallades menudetes en cas que siguin fresques, si són de pot, posar-ne al gust. (Jo he utilitzat cibulet fresc i anet i orenga sec, de super). Apagar el foc.
- Batre la crema de llet amb els dos ous.
- Barrejar la mescla anterior amb la dels bolets.
- Farcir la massa amb la mescla anterior, ratllar-hi parmesà al damunt i enfornar durant 30min. (o fins que s'hagi quedat pres) a dalt i a baix a 180ºC. Servir calent.
NOTA: Es poden posar les proporcions d'ingredients que es vulgui. A nosaltres ens agraden molt els ceps, per tant, hi he posat poc bacon perquè no hi matés el gust.
També podeu fer la massa vosaltres mateixos, sempre serà més bona i saludable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada