dissabte, 29 de novembre del 2014

Pasta amb gouda i bacon

La pasta li agrada a tothom, i és tan soferta que es pot acompanyar de moltes maneres. Hauríem de donar gràcies als Italians per aquest aliment tant enginyós.
Tot i que aquesta recepta és del canalcocina, m'han vingut ganes de publicar-la perquè, la veritat, és molt bona, la mescla del Gouda amb el bacon és ideal, així que, una vegada més, us animo a que la feu a casa, és molt ràpida i fàcil de fer. Salut!



Ingredients
  • Espaguetis
  • 200ml llet sencera
  • 300gr formatge Gouda
  • 150gr bacon a tires
  • Sal i pebre
Elaboració
  1. Bullir els espaguetis amb abundant aigua i sal.
  2. Posar la llet en una paella i mentre s'escalfa, ratllar el formatge.
  3. Afegir-lo a poc a poc a la paella, anar remenant amb les varilles manuals perquè no es formin grumolls.
  4. Posar-hi pebre al gust.
  5. Fregir el bacon a foc fort en una paella sense oli.
  6. Un cop els espaguetis estiguin cuits, escorre'ls i barrejar-los amb la salda Gouda i e bacon. Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Les mides són orientatives, ho he fet a ull i no sé ben bé la quantitat, si que hi ha d'haver més gouda que llet.
També es pot fer amb espaguetis integrals o qualsevol altre tipus de pasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada