Tot i que aquesta recepta és del canalcocina, m'han vingut ganes de publicar-la perquè, la veritat, és molt bona, la mescla del Gouda amb el bacon és ideal, així que, una vegada més, us animo a que la feu a casa, és molt ràpida i fàcil de fer. Salut!
Ingredients
- Espaguetis
- 200ml llet sencera
- 300gr formatge Gouda
- 150gr bacon a tires
- Sal i pebre
- Bullir els espaguetis amb abundant aigua i sal.
- Posar la llet en una paella i mentre s'escalfa, ratllar el formatge.
- Afegir-lo a poc a poc a la paella, anar remenant amb les varilles manuals perquè no es formin grumolls.
- Posar-hi pebre al gust.
- Fregir el bacon a foc fort en una paella sense oli.
- Un cop els espaguetis estiguin cuits, escorre'ls i barrejar-los amb la salda Gouda i e bacon. Servir calent.
NOTA: Les mides són orientatives, ho he fet a ull i no sé ben bé la quantitat, si que hi ha d'haver més gouda que llet.
També es pot fer amb espaguetis integrals o qualsevol altre tipus de pasta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada