dissabte, 8 de novembre del 2014

Col lombarda amb poma

Una manera diferent de menjar col lombarda és fregideta amb una mica de poma, ho vaig aprendre en un curs de cuina macrobiòtica al centre cívic de Vic. Em va agradar aquesta recepta, potser perquè la col lombarda només la utilitzava en amanides, potser per la novetat, no ho sé, però em va cridar l'atenció i crec que es mereix un petit espai al meu blog. Salut!




Ingredients
  • 1/2 col lombarda petita ecològica
  • 1/2 ceba
  • 1/2 got d'aigua
  • 1 rajolí de vinagre de vi negre
  • 1 grapadet de panses
  • 1/2 poma tallada a quadradets
  • comí
Elaboració
  1. Tallar la ceba a juliana i fregir-la amb una mica de sal perquè perdi l'aigua.
  2. Mentrestant, tallar la col lombarda a juliana. Afegir-la a la paella. Donar 4 voltes.
  3. Afegir l'aigua i el vinagre i deixar coure durant 20min.
  4. Mentrestant, posar les panses en remull.
  5. Un cop passats els 20min. afegir la poma talladeta, les panses i el comí al gust.
  6. Deixar-ho 10min. més. Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada