Ingredients
- 2 patates mitjanes per persona
- 1/2 carbassó ecològic tallat a quadradets
- 1/2 ceba tallada a juliana
- Formatge de cabra
- Kikos
- 1 ou ecològic
- Formatge exprés per gratinar
- Cibulet
- Sal, oli i orenga
- Netejar les patates i bullir-les durant 20min.
- Mentrestant fregir la ceba amb una mica de sal perquè sui.
- Afegir el carbassó i coure-ho al dente. Amanir amb sal i orenga.
- Un cop les patates estan cuites, deixar refredar i buidar-les.
- Escalfar el forn a 200ºC a dalt i a baix.
- Esmicolar el formatge de cabra.
- Posar a dins de cada patata una mica de formatge de cabra.
- A sobre, posar en una patata la mescla de carbassó i a l'altre un ou sense la closca.
- Posar formatge per gratinar al damunt.
- Posar-ho en una safata de forn i coure-ho durant uns 15min. amb la porta una mica oberta perquè el rovell d'ou no es quatlli.
- Mentrestant, agafar els kikos i xafar-los al morter i el cibulet tallar-lo ben petit.
- Emplatar les patates i repartir una mica de kikos esmicolats i cibulet pel damunt. Servir ben calent.
NOTA: La carn de les patates que hem buidat, també es pot utilizar per farcir-les, barrejant-la amb el carbassó. Sinó es pot guardar pel pròxim dia.
Tant pot ser un primer com un segon plat.
Com sempre, si els ingredients són de qualitat i ecològics, el menjar será molt més bo i sa.
Molt bo, però els vegans no mengem ni formatge de cabra ni ous.
ResponEliminaTens tota la raó, ja canvio el títol per patates farcides vegetarianes :)
ResponElimina