dissabte, 8 de novembre del 2014

Carbassó al Parmesà

Em quedava un carbassó de l'hort del sogre i no sabia què fer-hi, la crema és molt bona però no tenia ganes de fer-ne així que vaig obrir la nevera i al veure que encara em quedava parmesà, per què no fer carbassó al forn amb parmesà? Aquí teniu aquesta facilíssima recepta, us en llepareu els dits! Salut!




Ingredients
  • 1/2 carbassó ecològic
  • Suc de llimona
  • Parmesà
  • Oli, sal, pebre negre i orenga

Elaboració
  1. Escalfar el forn a 200ºC a dalt i a baix.
  2. Rentar el carbassó i tallar-lo verticalment. Salar-lo lleugerament.
  3. Untar-lo una mica amb el suc de llimona.
  4. Ratllar parmesà i escampar-lo al damunt de cada trosset de carbassó.
  5. Posar-hi el pebre negre i l'orenga al gust.
  6. Coure-ho al forn a 180ºC durant 10-15 minuts.
  7. A l'útim minut gratinar-ho. Servir ben calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada