Ingredients
- Pasta de full rectangular o massa brisa
- Mescla de fruits secs
- Fruites seques deshidratades (gerds, dàtils, figues, orellanes...)
- Gotes de xocolata per fondre
- 1 c.s. mantega
- Mel
Elaboració
- Picar els fruits secs i les fruites deshidratades amb el robot de cuinar o tallar-los ben menuts amb un ganivet.
- Punxar amb una forquilla la pasta de full i untar-la amb la mantega fosa.
- Posar els fruits secs, les fruites deshidratades i unes quantes gotes de xocolata sobre la massa i enrotllar-la cuidadosament mentre s'apreta perquè quedi tot ben enganxat.
- Un cop el cilindre fet, es guarda una horeta a la nevera.
- Pre-escalfar el forn a 200ºC a dalt i a baix.
- Es treu de la nevera i es talla a rodanxes una mica gruixudes.
- Es forra la safata del forn amb paper de forn i es posen les rodanxes a sobre.
- Es desfà una mica de mel al micrones i s'hi unten les rodanxes.
- Coure-ho al forn a 180ºC a dalt i a baix amb aire durant 15min. A mitja cocció es poden girar i tornar a untar amb mel.
NOTA: Sempre es pot farcir del que més us agradi i fer la forma que més ganes tingueu. Amb la pasta de full es poden fer mil coses, tant dolces com salades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada