Ingerdients (2pax)
- 120gr quinoa
- 240ml aigua
- 1 porro petit ecològic
- Carbassó ecològic
- 1/2 Poma
- Espinacs
- 1/2 Pastanaga
- Panses
- Ametlla torrada
- Herbes provençals
- 1 trosset d'all
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Julivert
Elaboració
- Fer una picadeta amb una mica d'all, ametlles, julivert i oli d'oliva. Deixar reposar.
- Posar a bullir l'aigua en un cassó mentre es neteja bé la quinoa en un colador.
- Un cop bulli, posar la quinoa a l'olla i coure-ho tapat durant 20min. que s'haurà begut tota l'aigua
- Mentrestant, tallar el porro i el carbassó al gust i posar les panses en remull.
- Saltejar les hortalisses i amanir-les amb una mica de sal, pebre i herbes provençals.
- Tallar els espinacs en juliana.
- Afegir la quinoa a les hortalisses, salar una mica i remenar bé i afegir els espinacs, les panses i la poma. Parar el foc i remenar una mica perquè s'integrin bé tots els ingredients.
- Amanir-ho amb la picadeta d'ametlla.
- Servir calent.
NOTA: Com sempre, es poden utilitzar les hortalisses i verdures que es vulguin.
La picadeta és bona fer-la bastanta estona abans, també es pot fer de nous o avellana o una barreja de tots tres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada