diumenge, 26 d’octubre del 2014

Copa de Mascarpone amb poma

Feia dies que em voltava pel cap aquesta recepta, tenia Mascarpone a la nevera però no volia fer el típic tiramisú italià, sinó que volia provar-lo amb fruita. Avui que he tingut temps i moltes ganes de tornar-me a posar el davantal he fet aquestes magnífiques postres que són fàcils de fer i molt bones. Salut!




Ingredients
  • 250gr Mascarpone
  • 2 ous ecològics
  • 60gr sucre moreno
  • 1 poma Golden
  • 1-2 cullerades soperes de sucre moreno
  • Ametlla crocanti

Elaboració
  1. Pelar la poma i tallar-la a quadradets.
  2. Posar-la en una paella amb 1-2 cullerades de sucre (al gust). Deixar caramelitzar. Refredar.
  3. Batre els dos rovells d'ou amb els 60gr de sucre.
  4. Afegir-hi el mascarpone i batre-ho fins que quedi una crema.
  5. Muntar les 2 clares a punt de neu i barrejar-les amb la crema de Mascarpone, sempre amb una forquilla i de baix a dalt, com si batéssim un ou, perquè no baixi la clara. Ha de quedar una base esponjosa.
  6. Muntar la copa, posar la poma caramel·litzada a la base, posar la crema de Mascarpone per sobre i decorar amb ametlla crocanti i dos talls de poma.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Com sempre, si els productes utilitzats són de qualitat, el resultat final serà molt més bo.
També es pot caramel·litzar la poma afegint una nou de mantega.
Si es desitja, també es pot posar una mica de cacau al damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada