Ingredients
- 250gr Mascarpone
- 2 ous ecològics
- 60gr sucre moreno
- 1 poma Golden
- 1-2 cullerades soperes de sucre moreno
- Ametlla crocanti
Elaboració
- Pelar la poma i tallar-la a quadradets.
- Posar-la en una paella amb 1-2 cullerades de sucre (al gust). Deixar caramelitzar. Refredar.
- Batre els dos rovells d'ou amb els 60gr de sucre.
- Afegir-hi el mascarpone i batre-ho fins que quedi una crema.
- Muntar les 2 clares a punt de neu i barrejar-les amb la crema de Mascarpone, sempre amb una forquilla i de baix a dalt, com si batéssim un ou, perquè no baixi la clara. Ha de quedar una base esponjosa.
- Muntar la copa, posar la poma caramel·litzada a la base, posar la crema de Mascarpone per sobre i decorar amb ametlla crocanti i dos talls de poma.
NOTA: Com sempre, si els productes utilitzats són de qualitat, el resultat final serà molt més bo.
També es pot caramel·litzar la poma afegint una nou de mantega.
Si es desitja, també es pot posar una mica de cacau al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada