dimecres, 25 de juny del 2014

Copa de iogurt refrescant

Feia molts dies que no penjava res per falta de temps, però avui he trobat un foradet per poder fer aquestes postres tan i tan senzilles, que tothom les pot fer al seu gust i a la seva manera, i és que no deixa de ser iogurt amb fruita, però si es decora una mica, entra per la vista i fa venir salivera.
Quan ve el bon temps es cuina diferent i es tenen ganes de menjar coses fresques, per això avui m'ha vingut de gust fer unes postres ben fresques, amb una explosió de gustos que espero que proveu a casa vostra. Salut!






Ingredients (per una copa)
  • 1 iogurt natural (jo utilitzo els de Granja Armengol)
  • Sucre Moreno
  • Fruita al gust
  • Un Raig de grosella
  • Menta fresca
  • Ametlla crocanti

Elaboració
  1. És tan senzill com ensucrar el iogurt al gust. Pel meu gust, no posar-hi gaire sucre perquè la fruita ja és dolça i la grosella líquida també.
  2. Tallar la fruita desitjada al gust. He utilitzat paraguai, sindría i cireres, el que tenia a la nevera.
  3. Condimentar amb menta fresca talladeta ben menuda i ametlla crocanti.
  4. Posar-ho una estona a la nevera i servir-ho ben fred amb un raig de grosella líquida.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: A casa sempre mengem iogurts "casolans", són més bons i no tenen additius. Quan més bons i frescos siguin els productes utilitzats, més bons i gustosos quedaran els plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada