Quan ve el bon temps es cuina diferent i es tenen ganes de menjar coses fresques, per això avui m'ha vingut de gust fer unes postres ben fresques, amb una explosió de gustos que espero que proveu a casa vostra. Salut!
Ingredients (per una copa)
- 1 iogurt natural (jo utilitzo els de Granja Armengol)
- Sucre Moreno
- Fruita al gust
- Un Raig de grosella
- Menta fresca
- Ametlla crocanti
Elaboració
- És tan senzill com ensucrar el iogurt al gust. Pel meu gust, no posar-hi gaire sucre perquè la fruita ja és dolça i la grosella líquida també.
- Tallar la fruita desitjada al gust. He utilitzat paraguai, sindría i cireres, el que tenia a la nevera.
- Condimentar amb menta fresca talladeta ben menuda i ametlla crocanti.
- Posar-ho una estona a la nevera i servir-ho ben fred amb un raig de grosella líquida.
NOTA: A casa sempre mengem iogurts "casolans", són més bons i no tenen additius. Quan més bons i frescos siguin els productes utilitzats, més bons i gustosos quedaran els plats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada