Ingredients
- Cigrons cuits
- Espinacs frescos
- 1 ceba mitjana
- 2 tomàquets ratllats
- Aigua o brou vegetal
- 1 ou dur
- 1 llesca de pa
- 1 grill d'all
- 1 grapat de pinyons
- avellanes i ametlles
- Oli d'oliva, sal, sucre, panses i comí mòlt
Elaboració
- Tallar la ceba ben menuda.
- En una cassola, posar-hi el grill d'all pelat, els pinyons i la llesca de pa. Deixar daurar uns minuts. Retirar els ingredients.
- A la mateixa cassola, fer un sofregit de ceba i tomàquet. Primer es courà la ceba, i un cop estovada i transparent s'hi afegirà el tomàquet ratllat, una mica de sal i de sucre perquè perdi l'acidesa.
- Un cop el sofregit fet, afegir els espinacs i les panses i esperar que redueixin.
- Afegir els cigrons i el comí mòlt. Un cop aromatitzats, incorporar un got d'aigua o de brou vegetal i deixar fer xup xup.
- Mentrestant, passar per la batedora els ingredients reservats; l'all, els pinyons i la llesca de pa, amb una mica del suc de la cassola, 4 cigronets i un grapadet de fruits secs.
- Afegir la picadeta i l'ou dur a la cassola, remenar bé perquè s'integrin tots els ingredients. Deixar fer xup xup 5 -10 minuts.
NOTA: S'ha de menjar ben calent. Si es prefereix, es pot utilitzar nou moscada o pebre vermell dolç en comptes de comí mòlt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada