Ingredients
- 6 ous
- 1l. d'aigua
- 6 torradetes
- Beixamel
- Sal, vinagre
- 1 tomàquet ratllat
- 50gr parmesà
Elaboració
- Posar a bullir l'aigua en una paella o en una olla amb sal i vinagre.
- Un cop bulli, trencar els ous i afegir-los a la paella, vigilant que no es trenquin, i deixar-los durant 2min.
- Refredar-los en un bol en aigua freda. Eixugar-los amb paper de cuina i col·locar-los sobre les torradetes.
- Escampar la beixamel per sobre. Al damunt posar-hi el tomàquet ratllat i el parmesà.
- Gratinar uns minuts amb el forn obert a màxima temperatura.
NOTA: La idea és que la clara sigui cuita i el rovell cru, perquè quan es mengi surti tot el suc del rovell.
Quan es tira els ous a l'aigua bullent, amb una escumadera s'ha d'ajudar la clara a cobrir el rovell, per poder-lo embolcallar. Una altra opció seria posar l'ou en paper film amb oli i una mica de sal, tancar-ho com si fos un saquet i posar-ho dins de l'olla durant 5min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada