divendres, 1 d’octubre del 2021

Roques de xocolata

Les Roques de xocolata són tan i tan bones, no les puc parar de menjar, i als petits els encanta, així que doble premi. És una recepta senzillíssima que es fa amb 3 ingredients i sense sucre, així què, t'animes a fer-la? Salut :)




Ingredients

  • 50gr de flocs de blat de moro sense sucre
  • 40gr ametlla torrada
  • 100gr xocolata fondant 70% cacau
Elaboració
  1. Fondre la xocolata al bany Maria.
  2. Mentrestant tallar una mica l'ametlla, que no quedi tan grossa.
  3. Un cop la xocolata està fosa, barrejar-hi els flocs de blat de moro i l'ametlla.
  4. Fer muntayetes sobre un paper sulfuritzat i aquest sobre una placa o plat o safata que hi càpiga a la nevera.
  5. Posar-ho a la nevera 30min o fins que se solidifiqui i...
Ja ho tenim llest per menjar!


NOTES:
- Són ideals per acompanyar el cafè.
- Es guarden molt bé 4-5 dies a la nevera, sempre en un pot hermètic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada