Doncs aquí la teniu, esperant que us agradin tan com a nosaltres. Salut!
Ingredients per 2 persones
- 140gr macarrons (si són integrals molt millor, jo no en tenia!)
- Un trosset de Seità tallat a quadradets
- 1/4 ceba tallada petita
- 2 Pastanagues ecològiques tallades petites o ratllades
- 1 trosset de Carbassó ecològic tallat a quadradets
- Mongeta tendre ecològica tallada petita
- Tomàquet sec tallat
- Camembert al gust
- Parmesà recent ratllat
- Orenga, herbes provençals
- Oli i sal
Elaboració
- Coure els macarrons segons les instruccions del fabricant.
- Mentrestant, posar al foc una paella, quan estigui calenta posar-hi la ceba (sense oli) amb una mica de sal perquè tregui tota l'aigua. Quan la ceba es comenci a enganxar està apunt per afegir-hi una mica d'oli i tot seguit les mongetes i la pastanaga si l'heu tallat a quadradets, si l'heu ratllat no es posarà fins al final.
- Un cop la ceba i la pastanaga estan ben mesclades, afegir el carbassó i deixar-ho al dente.
- Ara és hora de posar el seità i amanir-ho amb les espècies. Coure-ho 2min més i retiar.
- Quan els macarrons ja estiguin cuits, escórre'ls amb el tomàquet sec a la base de l'escorredora, (així s'estovaran, sinó també els podeu hidratar en un bol amb aigua) posar-ho tot a la paella perquè s'integrin tots els ingredients.
- Tot seguit posar-ho en una safata, repartir formatge camembert per la safata i posar-hi parmesà ratllat al damunt.
- Ho podeu gratinar o servir-ho així.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada