Ingredients
- 200gr flocs de civada
- 75gr ametlles
- 75gr nous
- 40gr dàtils
- 40gr panses
- 3c.s. llavors sèsam
- 2 c.p. canyella en pols
- 200gr xarop d'atzavara
- 2c.s. oli d'oliva suau
- 2 c.s aigua
Elaboració
- Posar tots els ingredients secs en un bol, ja siguin trossejats o sencers, com més us agradin.
- Posar el xarop d'atzavara, l'oli i l'aigua en un cassó al foc sense deixar de moure fins que estiguin tots ben integrats.
- Incorporem la mescla anterior al bol dels ingredients secs. Barregem bé que es quedin tots ben humits.
- Forrem la safata del forn amb paper sulfuritzant i hi posem la granola ben repartida a sobre.
- Ho posem al forn, prèviament escalfat, a 160ºC durant 25min.
- Passats 10min. treieu la safata del forn i li doneu una volta a la granola perquè no s'enganxi. Continueu la cocció fins al final.
- Deixar-la refredar del tot i...
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: Us he posat les quantitats del blog d'on el vaig treure però jo ho vaig fer a ull, no cal ser tan meticulós. Hi pots posar el que més t'agradi com fruita seca.
Al blog utilitzen oli de coco, jo he fer servir oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada