Amb la caloreta tens ganes de menjar coses fresques sense haver-te de passar mig matí a la cuina, doncs aquesta recepta n'és un bon exemple, avui toca la que anomeno una amanida caprese completa, perquè l'orginal és amb mozzarella i no hi porta alvocat ni fruits secs, font de vitamines i greixos monoinsaturats que tan bé van pel nostre cor. Doncs vinga, no perdeu el temps, cuina Salut!
Ingredients
- Alvocat
- Tomàquet de Montserrat
- Formatge fresc
- Fulles d'alfàbrega recent tallades
- Avellanes crues
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració
- Tallar l'alvocat, el tomàquet, el formatge fresc i les avellanes en fines làmines.
- Posar-les al plat per capes, excpete les avellanes.
- Amanir-ho amb l'alfàbrega tallada petita, les avellanes recent tallades, oli d'oliva i una mica de sal.
- Servir ben fred
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada