Ingredients
- 3 moniatos
- Verdures al gust
- Fredelucs
- Julivert
- Sal, Oli i Orenga
Elaboració
- Coure el moniato amb una mica de sal, es pot fer de la manera que més us agradi; al vapor, al forn o bullit.
- Si no teniu verdures sobrants d'un altre plat, utilitzar les que més us agradin o les que tingueu per casa. Tallar-les menudes i coure-les com més us agradin. Jo les vaig fer al forn tapades amb paper de plata, (com si fos escalivada) tallades petites i amb un bon raig de vi blanc, sal i herbes provençals.
- Mentrestant, netejar i tallar els fredelucs i coure'ls a la paella amb una mica d'oli i sal.
- Un cop teniu el moniato cuit, aixafar-lo amb l'aixafa patates o amb una forquilla fins que tingui textura de puré.
- Barrejar-lo amb les verduretes, els fredelucs i el julivert que haurem netejat i tallat ben petit.
- Adornar-ho amb una mica de sèsam.
Ja ho tenim llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada