Aquí una recepta de tota la vida, tot i que a mi m'agrada més amb verdureta i no mengem mai porc, aquest cop l'he fet amb costella de porc per variar una mica. No sé si cal la recepta però em fa gràcia tenir-la per aquí. Així que, a engegar els fogons! Salut!
Ingredients
- 80gr fideus per persona
- 1 pebrot verd tallat petit
- 3 costelles de porc tallada petita
- 1 ceba tallada petita
- 1 grill d'all tallat petit
- 1 fulla llorer
- Tomàquet ratllat
- Aigua o Caldo de verdura
- Julivert
- Oli, sal i pebre
- Pebre de la Vera o pebre vermell dolç
Elaboració
- En una cassola hi posem força oli i la costella de porc. La ben fregim fins que canviï de color i després la salpebrem. Ho retirem de la cassola
- A la mateixa cassola, hi posem l'all, la ceba i la fulla de llorer.
- Al cap de 5-6min. hi afegim el pebrot verd.
- Quan estigui tot ben sofregit, hi posem el tomàquet ratllat. Ho deixem fregir fins que s'hagi begut casi tota l'aigua.
- Hi afegim el pebre de la Vera, el julivert i un raig de vi ranci. Ho deixem coure fins que s'evapori, aprox. 15 min.
- Hi tornem a posar la costella cuita i li donem unes voltes.
- Afegim els fideus i els enrossim una bona estona perquè agafin tots els gustos.
- Hi posem el caldo ben calent, uns dos dits per sobre dels fideus. Rectifiquem de sal.
- Ho deixem coure fins que absorveixin tot el líquid.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA:
Millor si deixeu els fidues uns bona estona abans de tirar-hi el caldo, és le secret perquè quedin ben gustosos.
Es pot canviar la costella de porc per sípia o verdura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada