Aquesta recepta feia molt temps que l'havia vista de la Donna Hay (una cuinera Australiana de renom), i mai tenia l'ocasió de fer-la. Diuen que lo bo es fa esperar i ho corroboro, és una recepta molt fàcil i ràpida de fer, amb ingredients que tens per casa, i sense foc, pots fer uns canelons de cel·lebració. Tant la presentació com el sabor són espectaculars. Així doncs, us animeu? Salut!
Ingredients
- 1-2 carbassons petits
- 4 grapats Espinacs baby tallats a juliana
- 180 gr Pèsols congelats
- 1 pot de ricotta
- 2 ous
- Menta al gust
- 2cp de pela de llimona raspada
- Sal i Pebre
- Salsa de tomàquet per la base
- Mozzarella
Elaboració
- Primerament talla els carbassons amb una mandolina, verticalment.
- Després posa els pèsols en un colador i esbandeixe'ls amb aigua calenta. Escórre'ls bé i posa'ls en un bol gran.
- Aixafa'ls amb un aixafa-patates o forquilla. Afegeix els ous i mescla-ho bé.
- Afegeix la resta d'ingredients: ricotta, espinacs, menta, pela de llimona, sal i pebre al gust.
- Barreja-ho molt bé.
- Amb una cullera posa el farcit en una punta del carbassó i enrotlla'ls. Posa'ls en una safata on prèviament hi haurem posat la salsa de tomàquet, i escampa-hi mozzarella per sobre
- Coure'ls , amb el forn ja calent, durant 30min o fins que estiguin dauradets.
- Servir calent.
NOTA: N'he fet 12 amb 2 carbassons, perquè he agafat els trossos més llargs.
També hi podeu posar parmesà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada