Ingredients
- 250gr farina d'ametlla
- 120gr panela
- 2 ous eco a temperatura ambient
- 1/2 got llet semi
- 2c.p. llevat químic
- Mores
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 200ºC a dalt i a baix.
- Batre els ous i la panela una bona estona, és el secret perquè quedi ben esponjós.
- Mentrestant, mesclar bé la farina amb el llevat.
- Afegir la llet a la mescla d'ous i panela i batre-ho enèrgicament.
- Afegir-hi la farina amb el llevat a poc a poc mentre no es para de batre.
- Un cop tot ben barrejat, afegir a poc a poc les mores, i posar-ho al motlle.
- Coure-ho a 180ºC durant 25-30min. sense obrir el forn, sinó no pujarà. Un cop passat aquest temps, punxar-lo amb un escuradents, si surt sec, ja el podeu enretirar i deixar refredar.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTA: Es pot utilitzar sucre moreno en comptes de panela.
Els ous és important que estiguin a temperatura ambient.
Podeu utilitzar una altra farina i la llet pot ser de civada.
Les mores que he utilitzat les he tret del congelador perquè feia dies que hi donaven voltes, però si és temporada de mores, utilitzeu-les fresques.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada