dissabte, 9 de gener del 2021

Farcells de col farcits amb seità

Ja tenia ganes de penjar una recepta, i en concret aquesta, perquè és tant deliciosa que no us la podeu perdre per res del món. Una nova recepta vegana que obrirà la vostra gana,  un segon plat que entra pels ulls. Us animeu? :)








Ingredients
  • 4 fulles de col grosses, les de l'exterior 
  • 1/2 peça de seità
  • 1 pastanaga tallada a quadradets
  • 1 ceba tallada a juliana
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1 fulla de llorer
  • 1 all
  • 1 rajolí de Brandy

Elaboració
  1. Escladem les fulles de col amb aigua bullent, durant 3 min. Espantar-les amb aigua freda i escórrer-les.
  2. Fregim la ceba en una paella, al cap de 4-5min hi afegim la pastanaga, l'all tallat petit i la fulla de llorer.
  3. Al cap de 10-15min hi afegim els dos tomàquets ratllats i fem un bon sofregit.
  4. Després hi incorporem el seità, prèviament tallat a quadradets petits. Tapem la paella.
  5. Passats 5min, hi afegim un raig de Brandy i deixem que redueixi.
  6. Tallem la tija més gruixuda de la col i la farcim amb una cullerada gran de la mescla anterior. 
  7. Enrotllem la col i la marquem en una paella amb una mica d'oli.
  8. Emplata i espolvoreja sèsam al damunt.

Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Aquest farcit el podem fer servir, també, per fer macarrons, de fet és una bolonyesa amb seità :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada