dissabte, 9 de gener del 2021

Canelons de carbassó i ricotta


Aq
uesta recepta feia molt temps que l'havia vista de la Donna Hay (una cuinera Australiana de renom), i mai tenia 
l'ocasió de fer-la. Diuen que lo bo es fa esperar i ho corroboro, és una recepta molt fàcil i ràpida de fer, amb ingredients que tens per casa, i sense foc, pots fer uns canelons de cel·lebració. Tant la presentació com el sabor són espectaculars. Així doncs, us animeu? Salut!

Ingredients
  • 1-2 carbassons petits 
  • 4 grapats Espinacs baby tallats a juliana
  • 180 gr Pèsols congelats
  • 1 pot de ricotta
  • 2 ous
  • Menta al gust
  • 2cp de pela de llimona raspada 
  • Sal i Pebre
  • Salsa de tomàquet per la base
  • Mozzarella

Elaboració
  1. Primerament talla els carbassons amb una mandolina, verticalment.
  2. Després posa els pèsols en un colador i esbandeixe'ls amb aigua calenta. Escórre'ls bé i posa'ls en un bol gran.
  3. Aixafa'ls amb un aixafa-patates o forquilla. Afegeix els ous i mescla-ho bé.
  4. Afegeix la resta d'ingredients: ricotta, espinacs, menta, pela de llimona, sal i pebre al gust.
  5. Barreja-ho molt bé.
  6. Amb una cullera posa el farcit en una punta del carbassó i enrotlla'ls. Posa'ls en una safata on prèviament hi haurem posat la salsa de tomàquet, i escampa-hi mozzarella per sobre
  7. Coure'ls , amb el forn ja calent, durant 30min o fins que estiguin dauradets.
  8. Servir calent.

Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: N'he fet 12 amb 2 carbassons, perquè he agafat els trossos més llargs.
També hi podeu posar parmesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada