dimarts, 17 de setembre del 2019

Arròs amb bacallà

A casa ens agrada molt l'arròs, com que es pot fer de moltes maneres i hi convinen tot tipus d'ingredients, hi ha mil receptes. A més a més, hi ha tanta varietat d'aquest preuat cereal que s'ha d'aprofitar al màxim. 
Avui va d'un de bacallà, peix que m'encanta, podria menjar-ne cada dia, no l'aburreixo! També pel simple fet que es pot cuinar de diverses maneres. Així que avui toca una recepta molt soferta utilitzant productes de qualitat i de proximitat. A més a més, és molt senzilla de fer. 
Espero qus us animeu a provar-la, una delícia pel paladar, paraula. Salut!






Ingredients per 2 persones

  • 160gr arròs bomba
  • 1 llom de bacallà dessalat
  • 1 1/2 ceba tallada petita
  • 1 tomàquet de l'hort pelat i tallat a quadradets
  • 1 pebrot verd de l'hort tallat a tires
  • Pèsols al gust
  • 500ml Aigua
  • All i Julivert
  • Sal i oli d'oliva verge 

Elaboració
  1. Agafem el llom de bacallà, li treiem la pell i esmiculem la carn amb un ganivet.
  2. Posem l'aigua a bullir i hi afegim la pell del bacallà que retirarem al cap de 2min.
  3. Mentrestant, posem oli en una paella paellera, quan sigui calent, hi posarem la ceba i el pebrot.
  4. Quan comencin a canviar de color, hi afegirem el tomàquet, els pèsols i el bacallà esmiculat. Deixem que es cuini tot junt uns 10.
  5. Ara és l'hora de tirar-hi l'arròs, deixem que s'impregni de sabor.
  6. I ja hi podem evocar l'aigua bullent amb gustet de bacallà.
  7. Deixar-ho coure durant 18min.
  8. Mentrestant fer una picadeta d'all i julivert i als darrers 5min de cocció repartir-ho per sobre.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTES: Normalment utilitzo un llom gran de bacallà congelat que el descongelo la nit anterior a la nevera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada