dimarts, 20 de novembre del 2018

Brownie

Com una simple barreja de xocolata, mantega, ous i farina pot esdevenir en un plaer pel paladar? Doncs molt senzill, teniu la recepta a continuació. El típic brownie de tota la vida que no podia faltar al meu blog perquè ho confesso, sóc adicte a la xocolata!! Espero que el gaudiu tan com nosaltres a casa. Salut!




Ingredients

  • 200gr xocolata amb un 70% de cacau
  • 200gr mantega
  • 3 ous ecològics grans
  • 70gr sucre moreno (se'n sol posar més, proveu amb 100gr)
  • 80gr farina
  • 50gr nous
Elaboració
  1. Escalfa el forn a 200ºC
  2. Torra les nous a la paella, sense oli. Reserva.
  3. Fon, al bany Maria, la mantega amb la xocolata.
  4. Mentrestant, bat els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum i quedi una mescla escumosa.
  5. Afegeix-hi, mica en mica, la farina tamisada i mescla bé.
  6. Incorpora la xocolata i mantega fosa a la mescla anterior, amb moviments de baix a dalt.
  7. Posa-ho en un motlle quadrat de 20cm. Si no és de silicona, cal engressar-lo amb mantega o forrar-lo amb paper sulfuritzant.
  8. Coure'l al forn a 200ºC durant 20min. amb calor a baix.
  9. Deixar-lo refredar i tallar en porcions quadrades.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada