dimarts, 20 de novembre del 2018

Llenties amb carbassa al curry

Les llenties, quin gran llegum! No deixaria mai de menjar llegums, són font de proteïnes vegetals i es poden fer de moltes maneres, tan a l'estiu com a l'hivern. Són tan sofertes que es poden combinar amb qualsevol producte, així que aquesta vegada les he fet amb carbassa perquè me'n va sobrar del dia anterior. Com sempre, una recepta senzilla i ràpida de fer. Salut!







Ingredients per 2 racions

  • 350gr llenties cuites + una mica de suc de cocció
  • Carbassa al vapor a daus
  • 1 ceba petita
  • 3-4 c.s. tomàquet ratllat
  • Curry, cúrcuma, pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva

Elaboració
  1. Fregir la ceba, tallada a juliana o al gust amb una mica de sal perquè tregui tota l'aigua. Quan es comenci a enganxar, posar-hi oli. 
  2. Quan estigui transparent, afegir-hi el tomàquet ratllat, el curry, la cúrcuma i el pebre vermell dolç al gust. Deixar coure uns 10min. a foc lent.
  3. Afegir la carbassa al vapor i mesclar bé.
  4. Un cop tot ben impregnat, afegir les llenties i una mica del suc de la seva cocció perquè no quedi sec.
  5. Deixar fer xupxup 5-10min a foc lent i...
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Si no teniu carbassa al vapor la podeu fer junt amb la ceba, abans de posar-hi el tomàquet i les espècies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada