diumenge, 15 de juliol del 2018

Macarrons veggies

A l'estiu ve de gust altre tipus de menjar, sense sofregits ni coccions llargues, però la pasta és un tipus de plat que sempre et ve de gust, oi? Doncs aquesta recepta és igual de senzilla que uns macarrons de tota la vida però amb una petita variació, són vegetarians. La veritat és que aquesta recepta és de reaprofitament perquè vaig fer una empanada vegana i em va sobrar farcit, pel que l'he utilitzat pels macarrons i afegint-hi tomàquet sec i formatge. A més que aquests macarrons són plat únic o amb una amanideta verda a davant. 
Doncs aquí la teniu, esperant que us agradin tan com a nosaltres. Salut!





Ingredients per 2 persones

  • 140gr macarrons (si són integrals molt millor, jo no en tenia!)
  • Un trosset de Seità tallat a quadradets
  • 1/4 ceba tallada petita
  • 2 Pastanagues ecològiques tallades petites o ratllades
  • 1 trosset de Carbassó ecològic tallat a quadradets
  • Mongeta tendre ecològica tallada petita
  • Tomàquet sec tallat
  • Camembert al gust
  • Parmesà recent ratllat
  • Orenga, herbes provençals
  • Oli i sal

Elaboració
  1. Coure els macarrons segons les instruccions del fabricant.
  2. Mentrestant, posar al foc una paella, quan estigui calenta posar-hi la ceba (sense oli) amb una mica de sal perquè tregui tota l'aigua. Quan la ceba es comenci a enganxar està apunt per afegir-hi una mica d'oli i tot seguit les mongetes i la pastanaga si l'heu tallat a quadradets, si l'heu ratllat no es posarà fins al final.
  3. Un cop la ceba i la pastanaga estan ben mesclades, afegir el carbassó i deixar-ho al dente.
  4. Ara és hora de posar el seità i amanir-ho amb les espècies. Coure-ho 2min més i retiar.
  5. Quan els macarrons ja estiguin cuits, escórre'ls amb el tomàquet sec a la base de l'escorredora, (així s'estovaran, sinó també els podeu hidratar en un bol amb aigua) posar-ho tot a la paella perquè s'integrin tots els ingredients.
  6. Tot seguit posar-ho en una safata, repartir formatge camembert per la safata i posar-hi parmesà ratllat al damunt.
  7. Ho podeu gratinar o servir-ho així.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada