diumenge, 15 de juliol del 2018

Alvocat cremós

Ens encanta l'alvocat, és tan sofert que el pots fer de mil maneres, i si està al punt... mmmm... és deliciós! He trobat una fruiteria que te'ls ven al punt, així que cada setmana en compro, perquè a part de ser molt bo, és un superaliment amb una barreja de greixos molt adequada per prevenir malalties cardiovasculars, un alt contingut de fibra, és ric en magnesi i conté una gran varietat de vitamines i molts antioxidant, com bé diuen els experts, és "oro verde". 
Doncs aquí teniu aquesta recepta saciant que us deixarà sense paraules, la fareu només apretant un botó, així que més ràpida impossible. Au vingaaa,a menjar Salut!





Ingredients per a dues persones

  • 1 1/2 alvocats
  • 1 1/2 cogombres
  • Suc de mitja llimona
  • Pebre negre recent mòlt
  • 125gr iogurt natural 
  • 125ml aigua
  • 1 tomàquet Montserrat
  • Oli d'oliva verge 

Elaboració
  1. Es pela l'alvocat i el cogombre i es passa per la liquadora fins que quedi tot ben mesclat.
  2. Mentrestant es renta i es talla el tomàquet a dauets i s'amaneix amb oli i una mica de sal.
  3. Posar l'alvocat cremós en una copa o al recipient escollit i decorar-lo amb el tomàquet i un bon raig d'oli d'oliva verge. 
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada