divendres, 25 de maig del 2018

Amanida Caprese completa

Comença a fer bon temps, per fi, tot i que no sabem quant durarà però vivim el dia a dia, no? :)
Amb la caloreta tens ganes de menjar coses fresques sense haver-te de passar mig matí a la cuina, doncs aquesta recepta n'és un bon exemple, avui toca la que anomeno una amanida caprese completa, perquè l'orginal és amb mozzarella i no hi porta alvocat ni fruits secs, font de vitamines i greixos monoinsaturats que tan bé van pel nostre cor. Doncs vinga, no perdeu el temps, cuina Salut!




Ingredients

  • Alvocat
  • Tomàquet de Montserrat
  • Formatge fresc
  • Fulles d'alfàbrega recent tallades
  • Avellanes crues
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
Elaboració
  1. Tallar l'alvocat, el tomàquet, el formatge fresc i les avellanes en fines làmines.
  2. Posar-les al plat per capes, excpete les avellanes.
  3. Amanir-ho amb l'alfàbrega tallada petita, les avellanes recent tallades, oli d'oliva i una mica de sal.
  4. Servir ben fred
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada