dijous, 10 de maig del 2018

Amanida de contrastos

Hem tingut alguns dies de calor, per això comencen a venir de gust les amanidetes. Aquest no porta enciam sinó hortalisses i alguna fruita de temporada com la maduixa. És tan ràpida de fer que fa vergonya i tot, el més entretingut és haver de tallar els ingredients però amb un tres i no res ho tenim llest. Lo bo d'aquesta recepta és que la pots fer com vulguis i amb el que tinguis a la nevera, així que es podria dir que és una amanida de sobres, aquí no es llença res! Així que... a què esperes? Obre la nevera i a menjar salut!






Ingredients

  • 1 alvocat
  • Pebrot verd 
  • Tomàquet madur 
  • Ceba
  • Potes de cranc
  • Maduixes
  • 1c.s. de vinagre de vi blanc
  • Suc d'una llimona recent exprimida
  • 3c.s. oli d'oliva verge
  • Sal 

Elaboració
  1. Talla tots els ingredients en daus petits o de la mida que més et vingui de gust. 
  2. Amanir-ho amb la vinagreta de llimona: mesclar l'oli amb el vinagre, afegir el suc de llimona i una mica de sal.
  3. Deixar-ho macerar una estona i servir ben fred.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: L'alvocat el podeu tallar al final, just abans de servir perquè no s'oxidi, sinó ruixar-lo amb llimona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada