diumenge, 13 d’abril del 2025

Rostes de Santa Teresa o "Torrijas" veganes

 

Amb unes llesques de pa del dia anterior et pots marcar unes Rostes de Santa Teresa de luxe, i si són aptes per tots els públics encara més! Tot i que és una bomba, no us la podeu deixar perdre, a nosaltres ens van sorprendre. Doncs aquí us deixo aquesta recepta que no us deixarà indiferents!

 

 

 

 Ingredients
  • Pa del dia anterior en llesques 
  • Beguda de civada 
  • Un tros de pela de llimona i un de taronja 
  • Un rajolí de vainilla (opcional)
  • Ou de lli (lli mòlt + aigua)
  • Oli d'oliva 
  • Sucre (eritritol, moreno, de coco, el que vulgueu)
  • Canyella en pols

 

Elaboració

  1. Infusionar la beguda de civada amb la pela de llimona, la de taronja i la vainilla.
  2. Posar el pa en una font i remullar-lo amb la beguda infusionada
  3. Passar el pa per l'ou vegà i fregir-lo a la paella amb una mica d'oli.
  4. Mentrestant, preparar un plat amb el sucre escollit i molta canyella mòlta.
  5. Un cop el pa ben fregit, passar-lo per la mescla de sucre i canyella i emplatar.

Ja ho tenim llest per menjar! 

NOTES:
 La opció per a celíacs, és, evidentment, utilitzar beguda de civada i pa sense gluten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada