Amb unes llesques de pa del dia anterior et pots marcar unes Rostes de Santa Teresa de luxe, i si són aptes per tots els públics encara més! Tot i que és una bomba, no us la podeu deixar perdre, a nosaltres ens van sorprendre. Doncs aquí us deixo aquesta recepta que no us deixarà indiferents!
Ingredients
- Pa del dia anterior en llesques
- Beguda de civada
- Un tros de pela de llimona i un de taronja
- Un rajolí de vainilla (opcional)
- Ou de lli (lli mòlt + aigua)
- Oli d'oliva
- Sucre (eritritol, moreno, de coco, el que vulgueu)
- Canyella en pols
Elaboració
- Infusionar la beguda de civada amb la pela de llimona, la de taronja i la vainilla.
- Posar el pa en una font i remullar-lo amb la beguda infusionada
- Passar el pa per l'ou vegà i fregir-lo a la paella amb una mica d'oli.
- Mentrestant, preparar un plat amb el sucre escollit i molta canyella mòlta.
- Un cop el pa ben fregit, passar-lo per la mescla de sucre i canyella i emplatar.
Ja ho tenim llest per menjar!
NOTES:
La opció per a celíacs, és, evidentment, utilitzar beguda de civada i pa sense gluten.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada