dissabte, 6 de març del 2021

Cake pops

Ho confesso, sóc una xocoaddicta, menjaria xocolata a totes hores, però xocolata amb, almenys, un 75% de cacau, les que tenen menys cacau les trobo massa dolces. M'he acostumat a menjar-la així, tot i que al principi la trobava  forta de gust, ara m'encanta! I als petits de casa també els agrada, així que doble golejada; si els acostumes a menjar bé de petits, t'ho agrairan de grans ;)  Aquesta recepta és ideal per fer amb nens, els agrada posar els topping i embrutar-se els encanta, s'ho passen bomba! Així que si en teniu per casa, aprofiteu l'ocasió per anar-los introduint a la cuina. Salut!


Ingredients

  • 120gr farina tamisada
  • 2 ous ecològics a temperatura ambient
  • 80gr mantega pomada
  • 50gr sucre
  • Xocolata de cobertura negre
  • Toppings (coco ratllat, perletes, etc..)
  • Bastons de xupa-xups

Elaboració
  1. Batre la mantega amb el sucre, la farina i els ous, afegits d'un en un.
  2. Un cop ben mesclat, omplir a la meitat els motlles de cake pops o fer boletes petites.
  3. Coure-ho al forn, ja escalfat, a 135ºC durant 15-20min.
  4. Deixar refredar una mica sobre una reixeta mentre fonem la xocolata al bany Maria.
  5. Sucar la punta del bastó de xupa-xups amb la xocolata fosa i punxar el cake pop fins a la meitat. 
  6. Sucar el cake pop amb la xocolata i seguidament decorar-lo amb els topping escollits.
  7. Deixar-los, com a la foto, en un got amb arròs, i a la nevera pq la xocolata quedi presa.
Ja ho tenim llest per menjar!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada