dilluns, 22 de febrer del 2021

Compota de poma

 

Pels fans de les compotes, aquesta és la recpeta ideal per fer, ja que és sense sucre. Just amb 4 ingredients tens una compota de luxe, i si a més a més hi afegeixes una bona presentació, us asseguro que aquesta compota no durarà gaire estona. Molts experts en alimentació natural i dietistes asseguren que la fruita, si es menja després dels àpats, hauria de ser cuita, ja que s'assimila molt millor. Així que aprofiteu en fer-la ara que les pomes són tan bones. Salut!



Ingredients per a 2 pers.

  • 2 pomes Golden
  • Panses 
  • Canyella
  • Oli d'oliva
Elaboració
  1. Peleu i talleu les pomes a bocins.
  2. Poseu un cassó al foc amb un rajolí d'oli. 
  3. Quan sigui calent, afegiu la resta d'ingredients. Barregeu bé que quedi tot ben impregnat de canyella.
  4. Deixeu-ho coure uns 30min. a foc lent i tapat. 
  5. Si veieu que queda una mica sec, poseu-hi una mica d'aigua.
  6. Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada