diumenge, 30 de novembre del 2014

Quiche de ceps a les fines herbes

M'encanta fer quiches, es poden menjar tant de primer com de segon, les pots fer de mil maneres! Doncs avui he optat per fer-ne una de ceps a les fines herbes i la veritat és que ha quedat boníssima. És rápida de fer i els ingredients utilitzats els tens fàcilment a casa, així que, a què espereu? Salut :)





Ingredients
  • 1 massa brisa
  • 30gr Mantega
  • Oli
  • 1 porro petit
  • 3 escalunyes
  • 1 all
  • 2 grapats de ceps deshidratats
  • Bacon a tires petites
  • Parmesà
  • Cibulet, orenga i anet
  •  Sal i pebre
  • 2 ous
  • 200ml crema llet

Elaboració
  1. Pre-escalfar el forn a 200ºC
  2. Posar la massa brisa en un motlle, punxar-la i coure-la 15min. al forn.
  3. Hidratar els ceps amb aigua.
  4. Posar la mantega juntament amb un raig d'oli, a la paella.
  5. Tallar el porro a rodanxes primes i les escalunyes ben menudes.
  6. Posar-ho a la paella amb un grill d'all. Salpebrar.
  7. Un cop els ceps estan ben hidratats, tallar-los una mica.
  8. Afegir-los a la paella.
  9. A continuació, afegir el bacon al gust, jo n'he posat molt poquet.
  10. Afegir les herbes tallades menudetes en cas que siguin fresques, si són de pot, posar-ne al gust. (Jo he utilitzat cibulet fresc i anet i orenga sec, de super). Apagar el foc.
  11. Batre la crema de llet amb els dos ous.
  12. Barrejar la mescla anterior amb la dels bolets.
  13. Farcir la massa amb la mescla anterior, ratllar-hi parmesà al damunt i enfornar durant 30min. (o fins que s'hagi quedat pres) a dalt i a baix a 180ºC. Servir calent.
Ja ho tenim llest per menjar!

NOTA: Es poden posar les proporcions d'ingredients que es vulgui. A nosaltres ens agraden molt els ceps, per tant, hi he posat poc bacon perquè no hi matés el gust.
També podeu fer la massa vosaltres mateixos, sempre serà més bona i saludable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada