diumenge, 13 d’abril del 2025

Tartar de salmó i alvocat

 

A casa ens apassiona l'alvocat i si està barrejat amb altres ingredients que ens agraden, encara més. Es tracta d'una recepta molt ràpida de fer, que es pot deixar preparada la nit anterior per menjar de tupper. Lo bo dels tartars és que tant els pots fer servir d'aperitiu si ve gent a casa, com de primer o segon plat, i en el meu cas, com a plat únic. Per tant, és una bona opció per començar a fer-ne i més ara que comença el bon temps!

 

 

 

Ingredients
  • 1 alvocat grosset
  • 1/2 poma 
  • 1 mango 
  • 2 trossos de salmó descongelats
  • 1,5cs OOVE
  • 1cs salsa de soja o tamari
  • Ratlladura mitja llima o llimona
  • 1cs suc llimona
 
Elaboració
  1. Primer farem la maceració: Barrejar l'oli, la salsa de soja, el suc de llimona i la seva ratlladura molt ben barrejat. Jo ho faig amb el morter. Reservar.
  2. Tallar l'alvocat, la poma, el mango i el salmó en quadradets petits, com a la foto.
  3. Ho posarem tot dins un bol gran i ho macerarem una bona estona amb la maceració que hem fet abans. 
  4. En cas que sigui per menjar l'endemà, ho podem deixar a la nevera fins l'endemà. 
  5. En cas que sigui per consumir al mateix dia, passada una estona, que tots els gustos s'hagin barrejat, ho emplatem i servim fred.
 
Ja ho tenim llest per menjar!
 
 
NOTES:
El salmó sempre ha d'haver estat congelat, ja que es consumeix cru.
És una recepta per dues racions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada