dimecres, 14 de juliol del 2021

Amanida de mongetes i préssec

Aquesta recepta feia temps que la volia penjar, perquè, tot i que la foto no li fa gaire justícia, és espectacular! Com unes mongetes rodones poedn lligar tant amb un préssec? Doncs a sota hi teniu la resposta. Recepta molt i molt fàcil, i amb ingredient que tens per casa i de temporada, per descomptat. Vinga va, a què esperes per provar-la? Salut! :)






Ingredients
  • Mongetes rodones bullides i fredes
  • Préssec de vinya
  • Formatge feta o ricotta
  • Ametlles
  • Pebre vermell dolç
  • Anet
  • Mel
  • Oli

Elaboració
  • Pelar i tallar el préssec a daus i donar-li un cop de paella, sense oli.
  • Fer el mateix amb les ametlles, torrar-les a la paella, sense oli.
  • Emplatar: Barregem tots els ingredients i les condimentem amb un raig d'oli, un rajolí de mel, anet i pebre vermell dolç. Així de ràpid i senzill.
Ja ho tenim llest per menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada