dissabte, 9 d’agost del 2014

Tarta Tatin

Tot i que aquestes postres les ha fet el meu home, crec que es mereix que li publiqui la recepta, ja que li ha quedat boníssima. Val a dir que a casa, de les postres sempre se n'encarrega ell, hi té més mà que jo. L'únic que faig és saborejar-les! Felicitats per aquest pastís tan bo i Salut!








Ingredients
  • 5 pomes Golden
  • Pasta de full
  • 90gr mantega
  • 75gr sucre
  • Canyella
Elaboració
  1. Engegar el forn a 180ºC a dalt i a baix.
  2. Pelar i tallar les pomes a quadradets.
  3. Posar-les en un motlle rodó juntament amb el sucre i la mantega esmiculada.
  4. Coure-ho 30min. al forn. Retirar-ho i deixar-ho refredar 10min.
  5. Estendre la pasta de full, prèviament punxada perquè no s'infli, a sobre les pomes i embolcallar-les.
  6. Tornar-ho a posar al forn i deixar coure 30min. o fins que la massa estigui cuita.
  7. Retirar del forn i deixar refredar durant 10min. 
  8. Donar-li la volta sobre un plat, escampar canyella al gust per sobre i servir.
Ja ho tenim llest per menjar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada